IMG_0876Done

Träna hemma med PrinceFitness

Träna hemma med PrinceFitness online träning!

Nu kan du träna med PrinceFitness var som helst, när som helst! Vi har utvecklat online träning för att kunna vara med dig i din träning, även om du inte har möjlighet att komma till oss just nu. 

Med PrinceFitness träna hemma kommer du att träna på dina villkor för att nå just dina träningsmål. Läs mer här nedanför och anmäl dig redan idag!

Träna hemma/Online träning

PrinceFitness träna hemma är vår onlinetjänst där vi erbjuder träning och kostscheman helt digitalt. Du kommer att få förkunskaperna du behöver för att kunna bygga en stabil och stark grund för just din kropp. Vi garanterar att du kommer få högre funktionalitet i din vardag!

Vi använder kroppen som träningsredskap under alla våra pass, för att du ska bli starkare och ha full kontroll över din kropp. Du behöver ha ett gummiband, eftersom vi använder oss av det i träningen. Om du har vikter hemma kommer det finnas övningar som vi visar både med och utan vikter, det är alltså inget krav på att du ska köpa det om du inte har det idag.
PrinceFitness träna hemma är framtagen för att passa just dina behov, oavsett din dagsform – direkt i din telefon, platta eller dator. Du kommer att känna av din utveckling som kommer ske genom att du utmanar dig själv och successivt avancerar din träning till helt nya nivåer.
Vi kommer peppa dig till 100 % genom motiverande SMS och mail varje vecka, så du håller uppe din kämpaglöd.
Träna hemma passar dig som är mellan 16 och 60 år.

På språng? Inga problem! Det bästa med vårt nya koncept träna hemma är att vi kommer finnas överallt, allt du behöver är tillgång till internet. På semester? På kontoret? På gymmet? Vi är där!
Oavsett hur och vad du tränar i dagsläget är vårt mål att fungera som ett komplement för dig i din träning.

Varför PrinceFitness Träna hemma?

  • 24/7 – Träna när det passar dig.
  • Träna var och när du vill!
  • Du behöver inte passa några tider!
  • Motiverande och peppande SMS varje vecka.
  • Det är superbilligt och väldigt effektivt.
  • Vi GARANTERAR självklart att du kommer i form med hjälp av vårt koncept!