PT TRÄNINGS INFO

Min uppgift som personlig tränare är att se till att du når sina mål genom lämpligt träningsupplägg och bra coachning. Det är viktigt att du får en grundläggande kunskap om din egen fysik och en förståelse för hur olika träningsformer påverkar kroppen.

Du börjar alltid med ett möte på ca en timme när vi träffas första gången. Detta möte är till för att jag ska få en uppfattning om dina mål, fysik, hälsotillstånd, eventuella skador samt tidigare träningsvanor. Du får samtidigt ställa frågor om personlig träning, om hur jag jobbar eller andra funderingar runt träningen. Du kommer också att utföra en kroppsanalys där vi mäter din fysiska förmåga genom konditions- och styrketest samt mätning av din fysiska form. På första mötet sätter vi upp konkreta mål tillsammans. Alla har inte uttänkta mål första gången men de flesta har tankar om varför de vill träna och vi kan tillsammans precisera dessa tankar till mål som är enkla och roliga att jobba mot.

Med mig som personlig tränare har du möjlighet att välja vart du vill träna. Kanske är du en person som trivs bättre i träningskläder utomhus än inomhus? Eller kanske tycker du om att variera din träning mellan att vara inne och ute?

Oavsett vad du väljer anpassas träningen efter dina behov och det finns möjlighet att träna både i gymmet eller ute i naturen om du önskar det.

Du får hjälp att sätta ihop ett individuellt anpassat träningsprogram som du kan träna hemma, i vårt gym eller i den träningslokal som passar dig. Målet är att du så snabbt som möjligt når de uppsatta målen.

Du sparar tid på att träna tillsammans med mig jämfört med att slita på gymmet utan de rätta kunskaperna. Gör du övningarna på fel sätt blir träningen ineffektiv och det är större risk för skador. Att träna med mig gör att träningen blir inbokad som en rutin, du får ut mer av träningen då du med min hjälp gör rörelser och övningar rätt från början och på så sätt effektiviserar träningen till max – oavsett om du är nybörjare eller har tränat i många år.

X