fbpx

Prince Fitness Online

PRINCE FITNESS ONLINE

KUNDRESULTAT

Dra i pilen för att se några av mina kunders  fantastiska resultat. 

Online Träning

 Jag är en personlig tränare, online coach och kostvägledare. Jag har under många år specialiserat mig på att skapa livsstilsändringar, efter att själv ha upplevt den enorma glädjen och energin som det ger på den egen kroppen. Å andra sidan vet jag också hur utmanande det kan vara att ta det första steget och ta de sunda vanorna från att vara ett surt arbete till at bil en regelbunden del av vardagen som man faktiskt er fram emot!

Därför är din plan organiserad enligt de bästa metoderna som både skapar bra resultat, men också bygger upp din disciplin och ditt självförtroende

Ditt program online  

Ingen person är lik den andra, därför är det sällan att samma lösning passar alla. Ditt program blir därför skräddarsytt, utifrån din situation. Här är några saker du får med i ditt program online:

PRODUKTER

Kostplan 1099

Du får en varierad och flexibel kostplan, planen tar hänsyn till kostpreferenser, allergier och  mycket mer samt räknar ut hur du på bästa sätt kan uppnå ditt mål.

Kostpaln+ Träningprogram 1699 kr 

Du får både en personlig kostplan och ett personligt träningsprogram som är skräddarsytt  efter din kropp, din målsättning, ditt vardagsliv och dina preferenser. 

Träningsprogram 899 kr  

Du får ett färdigställt träningsprogram med övningar fördelat över antalet dagar du har möjlighet att träna. Programmet är anpassad efter din målsättning, kropp, nivå skador och annat 

X