OM PRINCE

PrinceFitness drivs av rutinerade Prince Veigurs. Jag är f.d. fotbollsspelare på elitnivå och arbetar idag som licensierad personlig tränare med ett internationellt certifikat. Jag har ett brinnande intresse för hälsa och träning och kärlek i att jobba med människor, se deras utveckling och ta fram deras inre styrkor. Det är det som gör att gillar att gå till jobbet varje dag.

 

Fördelen att samarbeta med mig är att jag har mitt eget företag med mitt egna koncept. Jag erbjuder allt från individuell träning samt träning i grupp. Jag har stor erfarenhet av ledarskap då jag tidigare arbetat med olika projekt inom idrott. Jag brinner för mitt yrke och tar det på största allvar. Mina styrkor är att jag är väldigt flexibel och mottaglig för snabba ändringar, idéer och åsikter. Jag arbetar på individnivå med mina kunders mål och intressen om fokus, detta faller lätt i glömska när man anlitar större företag. En hälsosam livsstil är början till ett hållbarare liv med mer ork och glädje i vardagen.

Om mig

Jag gillar explosiva ageranden och rörelser lika mycket som jag uppskattar att analysera träningen. Jag har under många år haft ett brinnande intresse för hälsa och träning och älskar att jobba med människor. Mitt mål och min stora dröm är att få jobba med att hjälpa människor till ett hälsosammare liv, samt att få inspirera andra till att hitta träningsglädjen. Det är fantastiskt inspirerande att se hur människor utvecklas när de sätter upp mål och följer sina drömmar. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad när jag nu fått förmånen att jobba med mitt stora intresse – hälsa och träning, samtidigt som jag får chansen att möta inspirerande människor och följa dem på deras resa mot sina mål och drömmar!

Bakgrund

Redan som ung började mitt intresse för fotbollen. Jag har spelat på elitnivå och under denna tid växte mitt intresse för ledarskap fram. Mitt första arbete inom idrotten var 2007 då jag var tränare för ett ungdoms elit-fotbollslag och i samband med det utförde jag min första utbildning i ledarskap. Som tränare uppkom allt ansvar med b.la. coaching och att inspirera laget i alla situationer. År 2010 var jag projektansvarig hos Sweden Sport Academy då jag var ansvarig för idrottsverksamheten och all information. Det ingick mycket planering och samarbete med olika föreningar för att kunna inspirera så många som möjligt till ett aktivt liv. Sweden Sport Academy ställer höga krav på ledare och tränare då det gäller ansvarsfullhet och utbildning/erfarenhet inom idrotten. Jag brinner för att jobba med barn och ungdomar och att hjälpa dom till ett aktivt liv och se deras utveckling. Därför kompletterade jag min utbildning till personlig tränare för att jag vill fortsätta se vuxna människors utveckling till ett friskare, starkare och hälsosammare liv. Att träffa nya vänner är ytterligare en del som skapar inspiration och motivation till den aktives idrott, det vill säga att man får uppleva att idrotten är mycket mer än själva idrottandet och att idrotten förenar och för samman människor på olika sätt. Detta är vad jag vill förmedla med mitt ledarskap, både individuellt och i grupp.

 

I varje kategori på hemsidan under fliken “träningskoncept” finns det beskrivningar till vad varje träningsform innebär.