Hur ser ett träningspass ut?

Hur ser ett träningspass ut?

Känner du att du vill komma i form under hösten och vintern, så har Prince Fitness ett par välutbildade instruktörer som ger dig en allsidig träning som dels bygger på det som världens militärer och officerare tränar som kallas för Boot Camp. Hos Prince Fitness kommer du att få träna muskelstyrka, kondition, uthållighet men även det mentala kommer att sättas på prov. Du kommer att få uppleva en radikal förbättring inom samtliga av dessa områden.

MUSKELSTYRKA, KONDITION OCH UTHÅLLIGHET – funktionella övningar som utförs under hög intensitet och med konstant variation. Syftet är att markant förbättra den fysiska prestationsförmågan! LAGSAMARBETE – Du är en del av ett lag och ALLA är viktiga och SKA fixa uppgiften! MENTAL STYRKA – Du klarar mycket mer än du tror! Du kommer att ställas inför situationer där du utmanar dig själv.

Hos Prince Fitness låter vi alla våra nya medlemmar genomföra ett individuellt styrke- och konditionstest i början av Campen. Sedan avslutar vi även varje camp med att genomföra samma tester igen. Varje person i gruppen får sedan sätta personliga mål rörande hur mycket bättre man vill bli till nästa gång, instruktören lägger sedan upp träningen så att gruppen lyckas men också så att varje enskild deltagare skall nå sina mål. Med Prince Fitness är det mer än bara träning, hos oss får du även kost råd och bra träningsråd.

Published by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X